Elindult a honlapunk

Szeretettel köszöntünk téged, ki ránk találtál a Debreceni Biodoboz honlapján, ahol megismerkedhetsz a Közösségi Mezőgazdálkodási formával. A Pásztortáska Baráti Kör 2013. Július 22 – én kezdte meg működését.

 

Célunk, hogy minél több termelő és fogyasztó csatlakozzon a doboz-rendszerhez, ezzel segítve a tudatos vásárlói szokások bevezetését, mint például:

  • közvetlen kapcsolat a termelővel,

  • hozzá juthatsz jó minőségű, friss, idényzöldségekhez, ez a jövőben bővülni fog a következő alapvető élelmiszerekkel: liszt, olaj, méz, gabona, fűszersók, ecetek és egyéb termékekkel

  • minőségi bio-termékek előre meghatározott áron

  • heti egyszeri szállítással, adott helyen, előre meghatározott időben való doboz átvétele (ezzel csökkentve a környezeti káros anyagok kibocsájtását)….

Kérjük, hogy türelmet, szolidaritást és emberi párbeszédet folytassunk, hiszen a kezdeti idők miatt kialakulhatnak félreértések és nehézségek.

A cél, hogy töretlenül haladjunk előre a doboz-rendszer kialakításában, amely körül kialakul egy jól működő közösség, szolgálja az egészségünket, a tudatosságunkat és az emberi kapcsolatunk minőségének javulását.

Szilvia

Nincs hozzászólás

Válaszolj.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármi kérdésed van, írj nekünk! Igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

Küldés

Copyright © 2013-2017 BioDoboz.hu | Tárhely és domain szolgáltatónk: Domain-Tárhely.net. | Honlapkészítés: Tsend

Jelentkezz be!

vagy    

Elfelejtetted a belépési adataidat?

Create Account