Kardamonos újburgonya vajon pirítva mangolddal és friss zöldfűszerekkel

Sziasztok!

Újra készült egy könnyű maximum 15 perces étek, fogadjátok szeretettel.

Kardamonos újburgonya vajon pirítva mangolddal és friss zöldfűszerekkel mellé kapros – köményes káposzta saláta

Az újburgonyát megmostam, szeleteltem és héjjával együtt sós vízbe előfőztem. Amíg elkészült apróra vágtam a mangoldot végeivel együtt, a petrezselyemzöldet, a kaprot és kettő darab újhagymát karikákra.

Amikor az újburgonya félfőzésben volt, serpenyőbe halmoztam amibe vajat hevítettem, ezen forgattam amíg szépen barnulni kezdett. Kardamonnal és sóval ízesítettem, majd hozzátettem a többi hozzávalót, összeforgattam és pár perc múlva levettem a tűzről.

DSCN4689

A köményes – kapros káposzta salátához az alapanyagokat apróra vágtam, köménnyel, olajjal, sóval és garam masalával ízesítettem s meglocsoltam egy kevéske almaecettel.

A tál közepére helyeztem s köré a mangoldos burgonyát. Könnyű, egyszerű, mennyei íz kerekedett ki belőle.

DSCN4690

 

Váljék Fénnyé bennetek!

 

Nincs hozzászólás

Válaszolj.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármi kérdésed van, írj nekünk! Igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

Küldés

Copyright © 2013-2017 BioDoboz.hu | Tárhely és domain szolgáltatónk: Domain-Tárhely.net. | Honlapkészítés: Tsend

Jelentkezz be!

vagy    

Elfelejtetted a belépési adataidat?

Create Account