Nyári harmadik doboz s a Kézműves csokoládé készítőnk bemutatkozója

Sziasztok,

íme a nyári harmadik doboz tartalma, ígérem hozok fényképet is Csütörtök este, legutóbb sajnos technikai okok miatt nem készült :-).

Nagy doboz, melyben a következő biozöldségeket találod:

1 kg sárgarépa, 2 szál petrezselyem, 1 kg burgonya (cheri kifli A típus saláta), 1 kg burgonya (balatoni rózsa), 2 paradicsom, 1 cs petrezselyem zöld, 4 db kígyó uborka, 4 db cékla – leveles, koktél paradicsom (vegyes), saláta

Kis doboz:

2 szál petrezselyem, 0,8 kg sárgarépa 0,7 kg burgonya (balatoni rózsa B típusú), 0,7 kg burgonya (Cheri kifli burgonya A típusú), 3 db kígyóuborka, 1 cs petrezselyem zöld, 1 paradicsom, 2 db cékla – leveles, 0,20 dkg koktél paradicsom

(A változtatás jogát fenntartjuk, mert van, amit előre nem láthatunk és történhet olyan, amire nem lehet felkészülni (pl: az időjárás), de megteszünk mindent, hogy ez a  minőségi doboz jusson el hozzátok.)

Erdődi Imre biogazda

 

A héten folytatjuk a Biodobozos tagok bemutatkozóját. A kézműves csokoládé készítőnk jön és hozza a finomságokat.

A múlt hónapban elindítottuk a biodobozos tagok bemutatkozását, melynek az a lényege, hogy minden hónapban egy fő, egy számára megfelelő dobozátadás alkalmával bemutatkozhat, elhozhatja azt amivel foglalkozik, mesélhet bármiről. Bízunk benne, hogy ez előmozdíthatja azt, hogy tudjuk adott ‘problémával’ kihez forduljunk. Van a közösségünk tagjai között méhész (nem is egy fő), kristályokkal gyógyító, masszőr, kézműves csokoládé készítő, természetvédő, védikus asztrológiával foglalkozó egyén és még sokan mások, akik mind hasznos és a közösség előrehaladást tudják elősegíteni.

Ebben a hónapban a Kézműves csokoládé készítőnk fogja magával hozni finomságait. Fogadjátok szeretettel a bemutatkozóját aki többek között a Fehér falat blog szerzője is.

‘Sydneyben ismerkedtem meg a kézműves bonbonkészítéssel, és majdnem szerelem volt első látásra!
Mindig is imádtam a csokit, azonban az első csokoládé kurzuson annyira fárasztónak és megterhelőnek találtam a kézműves csokoládé és bonbonkészítést, hogy úgy éreztem nem tudnék ezzel foglalkozni. 
A második kurzus alkalmával azonban beleszerettem, ezért amikor másfél éve hazaköltöztünk, kialakítottam egy csokoládé műhelyet, ahol rengeteget kísérleteztem az ízkombinációkkal, és így jutottam el azokhoz az izgalmas ízvilágú csokoládéhoz, amit szeretnék, hogy Ti is megismerjetek.’

Kézműves csokoládéival és az alkotóval a Július 17.

– i dobozátadáson lehet találkozni. Várunk titeket szeretettel.Banan1

datolya teknös

 

Biodoboz tartalom színesen fényképpel:

 

doboz

Nincs hozzászólás

Válaszolj.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármi kérdésed van, írj nekünk! Igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

Küldés

Copyright © 2013-2017 BioDoboz.hu | Tárhely és domain szolgáltatónk: Domain-Tárhely.net. | Honlapkészítés: Tsend

Jelentkezz be!

vagy    

Elfelejtetted a belépési adataidat?

Create Account