Répalevél pesztó (vegán)

Sziasztok!

Megérkeztem az egyszerű receptemmel.

Répalevél pesztó (vegán)

1 nagy csokor répalevél mosva, aprítva, 2 nagyobb gerezd fokhagyma, 1 fél csomag petrezselyemzöld,  15 – 20 dkg pirított napraforgó mag, só, olaj, bors és a meglepetés, tudom hihetetlen lesz, de én ezt magam eltett mindentől mentes (édesítő, tartósító) eperlekvárral kevertem ki (0,2 dl) , ettől gyönyörű mályvás színe lett és nagyon izgalmas íze.

Mindent a turmixgépbe helyeztem és kevertem, pépesítettem, apránként adagoltam a lekvárt és az olajat, hogy egyik se vegye el a másik ízét.

DSCN4622

Épp ekkor készítettem a sütőben sütött currys újburgonyát, a kettő remekül passzolt egymáshoz.

Az újburgonyát megmostam, héjjával együtt szeletekre vágtam currys fűszerkeverékkel és sóval, olajjal átitattam és barnulásig sütöttem.

Váljék Fénnyé bennetek!

 

 

 

Nincs hozzászólás

Válaszolj.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármi kérdésed van, írj nekünk! Igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

Küldés

Copyright © 2013-2017 BioDoboz.hu | Tárhely és domain szolgáltatónk: Domain-Tárhely.net. | Honlapkészítés: Tsend

Jelentkezz be!

vagy    

Elfelejtetted a belépési adataidat?

Create Account