Újabb adomány a gyerekeknek

Sziasztok!

 

A mai napon (2015.02.04) a Szivárvány óvodában jártunk (Monostorpályi út) és elvittük magunkkal adományunkat, amely a debreceni Biodoboz (Pásztortáska Baráti Kör) tagjainak felajánlásából tevődött össze.

Újabb 7 csoportnak tudtunk legalább két – három napra való élettel teli finomságokat adni. Mert az egészséghez való jog, mindenkire vonatkozik.

Ez az akció, megint csak azt bizonyítja, hogy Mi Emberek – akár azok akik a háttérből támogatnak minket, – tudunk Jót tenni úgy, hogy nem várunk érte semmit.

 

Az óvoda egyébként Zöld óvoda, nagyon sok hasznos dolgot tanítanak a gyerekeknek. Közös káposzta savanyítást szerveznek, van saját veteményesük, az idén pedig folytatják a gyümölcsfák ültetését s emellett fűszerkerttel is büszkélkedhetnek. Ősszel lekvárokat főznek be. Ehhez természetesen szükség van arra, hogy a nevelők is magukénak érezzék azt, hogy most van itt az ideje annak, hogy az utánunk következő generációnak minden tudást átadjanak.

 

Köszönjük nektek, hogy segítettetek.

A következő óvoda a Faragó utcai ovi lesz. Így kerek egy év alatt három óvodához jutunk el.

Arra buzdítunk mindenkit, hogy adjon amennyit jó szívvel tud, mert a gyerekek arcán lévő mosoly mindenért kárpótol.IMG_0625 IMG_0626 IMG_0628

 

IMG_0638

 

IMG_0633

Nincs hozzászólás

Válaszolj.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármi kérdésed van, írj nekünk! Igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

Küldés

Copyright © 2013-2017 BioDoboz.hu | Tárhely és domain szolgáltatónk: Domain-Tárhely.net. | Honlapkészítés: Tsend

Jelentkezz be!

vagy    

Elfelejtetted a belépési adataidat?

Create Account