Vega céklakrém, vega pikáns padlizsánkrém

Vega céklakrém – pikáns padlizsánkrém

Céklakrém:
4 db céklát meghámozva apróra kockázva, 2 gerezd fokhagyma, pirított napraforgómag, házi vaj, petrezselyemzöld, só, almaecet, olaj, víz

Kevés vajon a céklát a fokhagymával fedő alatt pároltam, kevés almaecettel meglocsoltam s még pár percig együtt pároltam, megsóztam. A pirított napraforgómaggal és petrezselyemzölddel összeturmixoltam. Adagoltam hozzá felváltva egy kevés olajat és vizet, hogy szép krémes legyen.

vegán6

Pikáns padlizsánkrém:
1 padlizsánt egészben sütőben megsütöttem. Amikor elkészült meghámoztam s 2 gerezd fokhagymával, sóval, 3 kis koktélparadicsommal, olajjal, erős paprikával, szurokfűvel és bazsalikommal összeturmixoltam.

Mind a kettő krémet céklalevélbe tekertem.

vegán7

‘Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.’ (Goethe)

Nincs hozzászólás

Válaszolj.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha bármi kérdésed van, írj nekünk! Igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

Küldés

Copyright © 2013-2017 BioDoboz.hu | Tárhely és domain szolgáltatónk: Domain-Tárhely.net. | Honlapkészítés: Tsend

Jelentkezz be!

vagy    

Elfelejtetted a belépési adataidat?

Create Account